Beginpagina
RBA      RBA Malta  Bedrijfscoach MVO Contact  
RBA (Rodenburg BedrijfsAdvies)

Leo Rodenburg doet het liefst veel verschillende klussen tegelijk. Lesgeven aan de Haagse Hogeschool en gevestigde en startende ondernemers adviseren en coachen. Die afwisseling houdt hem scherp en zo blijft hij onafhankelijk. Toch zit er ook een lijn in die klussen. Hij helpt ondernemers aan een passende financiering, stimuleert ondernemerschap bij studenten.

De missie van Rodenburg BedrijfsAdvies is ondernemers helpen meer uit het bedrijf te halen. De ondernemer staat vaak alleen bij het nemen van (strategische) besluiten. Bij ieder bedrijf spelen er af en toe zaken op financieel en managementgebied waar men geen helder antwoord op heeft. Daarnaast komt het voor dat men er de tijd niet voor heeft om zaken goed uit te zoeken en meerdere opties te bedenken. Als lokale partner in de regio werkt Rodenburg proactief en is hij een onafhankelijk adviseur die je in een no-nonsense stijl zal zeggen waar het op staat.Met wie werkt Rodenburg BedrijfsAdvies samen?

Samen met onze klant gaan we op zoek naar de oorzaak van een probleem en helpen we de klant met ontdekken waar de oplossingen zitten. Bijvoorbeeld door de juiste specialisten uit ons netwerk in te schakelen. Als goede coach naast de klant helpen we bij diverse trajecten de weerstand in de klant zelf en in de omgeving te overbruggen. Daardoor besteedt de ondernemer zijn tijd effectiever en werkt hij bewuster aan zijn doelen.

  Rodenburg BedrijfsAdvies
Alphen aan den Rijn
Tel: +31 (0)621228544
Email: info@rba-bedrijfsadvies.nl

KvK 27340279 - BTW NL 820593941.B01