Beginpagina
RBA      RBA Malta  Bedrijfscoach MVO Contact  
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

RBA is er zich van bewust dat zij als adviesbureau met de missie 'ondernemers helpen ondernemen' een bijzondere plaats inneemt in de maatschappij. Daarom streeft RBA ernaar om haar sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dat doet RBA door middel van ondersteuning van een aantal goede doelen op het gebied van het stimuleren van het ondernemerschap en door de aanwezigheid bij diverse maatschappelijke activiteiten, haar sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Op deze manier hoopt Rodenburg BedrijfsAdvies een hechte band te creëren met haar netwerk en de regionale samenleving.


  • RBA verzorgt gastlessen op diverse scholen om het ondernemerschap bij leerlingen en studenten te stimuleren. Ook spelen wij een rol bij het organiseren van stages en afstudeeropdrachten.
  • Voor elke geslaagde coachingsovereenkomst wordt door RBA € 50,- geïnvesteerd in het Oikocredit Nederland Fonds. Via microkrediet helpen wij collega-ondernemers ver weg zichzelf te helpen. Oikocredit gelooft dat arme mensen met een goed plan en een kleine financiering in staat zijn hun lot in eigen hand te nemen en een beter bestaan op te bouwen. Oikocredit geeft leningen in plaats van donaties. RBA kiest voor deze benadering, omdat wij menen dat wanneer het gaat om het realiseren van economische productiviteit en zelfvertrouwen, leningen effectiever zijn dan giften.
  Rodenburg BedrijfsAdvies
Alphen aan den Rijn
Tel: +31 (0)621228544
Email: info@rba-bedrijfsadvies.nl

KvK 27340279 - BTW NL 820593941.B01